Disclaimer

Aansprakelijkheid

Informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Justitia & Themis is niet aansprakelijk voor schade die kan ontstaan ten gevolge van onjuiste en/of incomplete informatie. Justitia & Themis kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Justitia & Themis is niet aansprakelijk voor informatie die over haar op andere websites verkregen is. De door Justitia & Themis op deze website aangeboden informatie is geen aanbod, bemiddeling of advies. Informatie verzonden aan Justitia & Themis via de e-mail of website wordt als niet-vertrouwelijk beschouwd.

Privacy

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden doorgegeven of verkocht. Informatie die noodzakelijk is voor de ontwikkeling van Best Practices of onderzoek wordt vertrouwelijk behandeld.

Verantwoordelijkheid

Als afnemer van de informatie bent u verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de uzelf worden gebruikt. U mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Justitia & Themis. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.